Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа 146 МЕТАН 2100 лв +

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа 146 МЕТАН 2100 лв +

колеги с тази кола ме зеха за кифладжия получих по форумите над 15 лични за цени от 900 - до 1500 лв за колицата ми :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: :cens: при положение че само метановата система струва 800 лв и нагоре вчера имах среща за бартер в плевен отидох чак чаках чаках в началото на плевен никой няма обадих се няколко пъти не ми дигнаха , най накрая доиде и момента в който телефона се вдигна казах че сам на мястото в плевен и чакам вече час и 20 минути а от среща мъж - не дете а мъж ми каза неме интересува вече че чакаш затвори ми и си спря телефона :bye: :bye: :bye: пререва ми се бих път чак от пловдив до плевен за да ме правят на кифладжия предишния път до софия но поне до софия е 1 час пътя и е само магистрален за там неме е яд че ми направиха ташак но тоя вчера направо ми е*а маичицата и реших пъврия който даде цена над 2100 лв е негова и тва е без всевазможни бартери и прочие освен ако някои недоиде до пловдив !

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php...34015#p1434015
    Alfa 146 1.4 boxer !

Ма то така не се продава кола бе човек,ако някой иска да якупи,да дойде той да я гледа
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

ми какво да ти кажа колега аз в тунинг бг никога не бих пуснал нещо за продан или каквото и да е друго бартери и т.н.
      Ето защо : http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=65&t=65928
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

да те питам на части няма ли да я дадеш

Comment

Първоначално публикувано от georgivp145 Покажи съобщение
          да те питам на части няма ли да я дадеш
          колеги вече ще знам пазете се и вие щото ... а относно това за части ако имам клиенти да е разпродам по бързичко и това е вариант
          Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

Първоначално публикувано от Mitko Покажи съобщение
            колеги вече ще знам пазете се и вие щото ... а относно това за части ако имам клиенти да е разпродам по бързичко и това е вариант

Измии си колата и тогава сложи снимки.
            Нормално да не я продадеш. Ще снимам мойта с 2 пръста прах и луга и после купувай народе. Еми няма да стане.
            Лъсни я от вътре от вън и снимай.
            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

нищо лично колега ама първо зада продадеш нещо то трябва да има фаца а ти я нямаш става дума за снимките поне да е беше измил и да беше направил обичайните снимки отвън отзад ватре купето това е тогава продавай аз лично не бих си е купил заради немарливостта даже и да си е поддаржал много добре
              Alfa Romeo 159

Comment

еми колеги вие явно сте на принципа боя кола продава .. неказвам че и вие не сте прави , но оставам с впечатлението че вие предпочитате да карате трошени коли с хубав външен вид от колкото здрава кола с косур от вън????
                несам е мил защото се дразня на калника и капака стои грозно гадно изобщо ... ненамирам смисал да е измия заради това от ватре е чиста но от ван вече по рядко е ласкам ...
                Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

Първоначално публикувано от Mitko Покажи съобщение
                  еми колеги вие явно сте на принципа боя кола продава .. неказвам че и вие не сте прави , но оставам с впечатлението че вие предпочитате да карате трошени коли с хубав външен вид от колкото здрава кола с косур от вън????
                  несам е мил защото се дразня на калника и капака стои грозно гадно изобщо ... ненамирам смисал да е измия заради това от ватре е чиста но от ван вече по рядко е ласкам ...
                  пак казвам колега че даже и колата да е в много добро състояние ти си длъжен да има фаца
                  Alfa Romeo 159

Comment

искам само да те питам с к`ъв акъл отиде до Плевен?

Comment

Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                      искам само да те питам с к`ъв акъл отиде до Плевен?
                      отидох там с акъла защото и по скаип си писахме 3 дни и по телефона доста разговори навартяхме и всичко бешв добре . обеди ме човека че ако ида до плевен ще направим бартер защото на него му било мн далеч пловдив и такам ...
                      а колеги измих колата и направих снимки вчера самоче докато е взема от автомивката заваля навартях и 30-и километра и пак се поизцапа малко но все пак ви послушах ето ви линк със снимките
                      http://tuning.bg/forum/viewtopic.php...37857#p1437857
                      Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

уп

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

up
                            Alfa 146 1.4 boxer !

Comment

тая обява още ли е в тоя форум
                              ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Working...
                              X